Kanta-asiakasohjelma

Olemme kehittäneet teille kanta-asiakasohjelman, jolla saat jatkuvia alennuksia!

Ohjelma pähkinänkuoressa:
Koko vuoden ostoksesi lasketaan yhteen aina 1.2.-31.1, joka määrittää vuoden alennusprosenttisi. 
Saat meiltä koodin, jonka käyttämällä kassalla saat alennuksen* käyttöösi. Alennuksia ei saa enää jälkikäteen, joten koodi pitää muistaa laittaa kassalla aina, kun teet ostotilauksen. Alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista.

Alennuskoodi on asiakaskohtainen. Koodi on sidottu asiakasrekisterissä olevaan sähköpostiin. Jos sähköpostisi vaihtuu, ota meihin yhteyttä, jotta saat taas koodin käyttöösi.
Koodien väärinkäytöksistä poistamme asiakkaan alennusoikeudet ja koodi poistetaan käytöstä.

*Alennus ei koske viiloja, laitteita eikä mahdollisia erikoistuotteita

INK NAILS FINLAND -KANTA-ASIAKASOHJELMAN SÄÄNNÖT

1. Ink Nails Finland-asiakkuus

1.1 Määritelmä


Ink Nails Finland-kanta-asiakkuus on Ink Nails Finlandin sekä inknailsfinland.fi -verkkokaupan asiakkailleen tarjoama kanta-asiakasohjelma, johon oikeutetut asiakkaat kerryttävät 12 kuukauden (1.2.-31.1) ostoeurojen määrän perusteella alennusprosentin ja voivat näin ollen hyödyntää kanta-asiakkaille suunnattuja tarjouksia.

1.2 Liittyminen

Ink Nails Finland -kanta-asiakasohjelman jäseneksi on oikeutettu jokainen yritys tai 15 vuotta täyttänyt henkilö. Ink Nails Finland -kanta-asiakasohjelman alennusprosentteihin on oikeutettu kuluttamansa vuosiostoeurojen perusteella.
Ink Nails Finland -kanta-asiakkuus on henkilökohtainen. Liittyminen Ink Nails Finland kanta-asiakkaaksi on maksutonta. Kanta-asiakkuus alkaa, kun ostoeurojen määrä ensimmäiseen alennusprosenttioikeuteen on saavutettu vuoden (helmikuu-helmikuu) sisällä. Henkilötietojen käsittely perustuu tilaustiedoissa antamaan suostumukseen.

Käyttämällä Ink Nails Finland -kanta-asiakasohjelman alennuskoodia asiakas sitoutuu noudattamaan kanta-asiakasohjelman sääntöjä. Ennen kanta-asiakkaaksi liittymistä asiakkaan on tutustuttava näihin Ink Nails Finland-kanta-asiakasohjelman sääntöihin sekä henkilötietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen.

2. Ink Nails Finland-kanta-asiakasedut

2.1 Ink Nails Finland – prosenttialennus


Jokaisen Ink Nails Finland -ohjelmaan oikeutetun asiakkaan ostotapahtuma Ink Nails Finland-myymälästä sekä inknailsfinland.fi -verkkokaupasta kerryttää mahdollisuutta saada seuraavana vuonna prosenttialennus.


Henkilökohtaisen Ink Nails Finland-kanta-asiakkuuden kerryttämisen edellytyksenä on, että asiakas käyttää samaa ostotiliä ostojen maksamisen yhteydessä. Ostojen maksutavaksi hyväksytään käteinen, lahjakortti, pankki- ja luottokortti sekä Klarnan tarjoamat maksuvaihtoehdot. Lahjakortin osto ei kerrytä ostobonusta. Ostotapahtumasta kertyvä vuosiostokertymä siirtyy asiakkaan tietoihin pääsääntöisesti ostotapahtumapäivää seuraavana arkipäivänä.


Ink Nails Finland-kanta-asiakkuuden alennuprosentti lasketaan asiakkaan vuoden (12 kuukauden, 1.2.-31.1) ostoeurojen perusteella seuraavan taulukon mukaisesti:

12 kk:n yhteen laketut ostoeurot (1.2.-31.1) = Asiakkaan alennusprosentti

Asiakas voi käyttää omaa alennusprosentti-koodiaan saadakseen alennuksen* jokaisen ostoksen yhteydessä Ink Nails Finland-myymälästä sekä inknailsfinland.fi -verkkokaupasta. Kanta-asiakasalennusprosentin ja koodiaan käytön yhteydessä käyttävän asiakkaan on kysyttäessä todistettava henkilöllisyytensä.

Ink Nails Finland-kanta-asiakkuuden alennuprosentti määräytyy aina uudestaan vuoden välein (helmikuu-helmikuu). Mikäli asiakkaalla ei ole ostoja tämän 12 kuukauden (1.2.-31.1) aikana, asiakkaan alennusprosentti nollautuu jakson viimeisen kalenterikuukauden (tammikuu) viimeisenä päivänä.

Jos asiakas palauttaa tuotteen, josta hän on kerryttänyt vuosiostoeuroja, asiakkaan saldosta vähennetään kyseisestä tuotteesta kertynyt vuosiostoeuromäärä.

Asiakas voi tarkistaa oman vuosiostoeuromääränsä kirjautumalla käyttäjätililleen inknailsfinland.fi -verkkokaupassa tai kysyä määrää Ink Nails Finlandin asiakaspalvelusta sähköpostitse.

2.2 Ink Nails Finland – alennuskoodi

Alennusprosenttiin oikeuttava alennus* vaatii alennuskoodin. Jokaisella Ink Nails Finland-kanta-asiakkaalla on oma henkilökohtainen/yrityskohtainen koodi. Koodin myöntää Ink Nails Finland ja se toimitetaan sähköpostitse aina helmikuun alussa jokaiselle koodin oikeutetulle asiakkaalle. Koodiin on sisällytetty asiakkaan oma alennusprosentti, johon hän on oikeutettu. Saadakseen Ink Nails Finland-kanta-asiakasedun*, asiakkaan on jokaisen tilauksen yhteydessä käytettävä koodia. Jos asiakas unohtaa käyttää koodia, ei alennusta saa enää jälkikäteen. Alennusprosenttiosuuteen ei ole oikeutusta ilman henkilökohtaista alennuskoodia.
Alennuskoodi* on henkilökohtainen/yrityskohtainen ja sen väärinkäytöksistä on Ink Nails Finlandilla oikeus evätä asiakkaan Ink Nails Finland-kanta-asiakkuus ja sen tuomat alennukset ja oikeudet.

3. Kanta-asiakasrekisteri


Ink Nails Finland-kanta-asiakkuuden käytöstä kertyvät ostotiedot tallennetaan Ink Nails Finland-kanta-asiakasohjelman kanta-asiakasrekisteriin. Ostotapahtumatiedot tallennetaan kanta-asiakasrekisteriin ostopaikka-, loppusumma-, tuoteryhmä- ja tuotetasolla. Tietojen tallentamisen tarkoituksena on mahdollisimman hyvä asiakassuhteen hoitaminen ja suoramarkkinoinnin kohdentaminen. Tietojen käyttöä ja käsittelyä on kuvattu yksityiskohtaisesti rekisteriselosteessa, joka on nähtävissä täältä.

4. Muut ehdot


Ink Nails Finland-kanta-asiakas on velvollinen ilmoittamaan nimensä ja/tai osoitteensa muutoksesta suoraan asiakaspalveluun:

Sähköposti: info(a)inknailsfinland.fi


tai kirjautumalla asiakastietoihinsa, jossa asiakas voi lisäksi tarkastella sekä hallinnoida kanta-asiakkuuteen liittyviä tietojaan. Kanta-asiakas voi kirjautua asiakastietoihinsa omalla sähköpostiosoitteellaan sekä salasanallaan. Asiakas voi lisäksi halutessaan muuttaa suoramarkkinointiin liittyviä lupia (esim. sähköposti- ja tekstiviestiluvat) sekä personoida kiinnostuksen kohteitaan kirjautumalla sisään käyttäjätililleen inknailsfinland.fi.

Asiakas voi milloin tahansa lopettaa Ink Nails Finland-kanta-asiakkuutensa ilmoittamalla siitä kirjallisesti asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen info(a)inknailsfinland.fi.


Ink Nails Finlandilla on oikeus irtisanoa kanta-asiakkuus siinä tapauksessa, että asiakas ei noudata näitä sääntöjä. Irtisanominen tapahtuu lähettämällä Ink Nails Finland-kanta-asiakkaalle kirjallinen irtisanomisilmoitus.

Ink Nails Finlandilla on oikeus muuttaa Ink Nails Finland-kanta-asiakasohjelman sääntöjä. Ink Nails Finlandilla on oikeus lopettaa -kanta-asiakasohjelma ilmoittamalla siitä kanta-asiakkaille vähintään kuukausi (1) ennen ohjelman lopettamista.

Ink Nails Finland ei vastaa Ink Nails Finland -kanta-asiakasohjelman toimintahäiriöistä eikä niiden mahdollisista seurauksista. Ink Nails Finland ei vastaa tappioista tai vahingoista, jotka aiheutuvat Ink Nails Finland-kanta-asiakasohjelman muutoksista, lopettamisesta tai muista niihin liittyvistä tapahtumista.

*Alennus ei koske viiloja, laitteita eikä mahdollisia erikoistuotteita. Nämä tuotteet kuitenkin kerryttävät vuosiostoeuroja.